مناظرۀ مکتوب کاوش پیرامون «میرحسین موسوی»

در بهمن ۱۳۹۴، مطلبی با عنوان «اندر حکایات حصر» و زیر عنوان «نگاهی به مهمترین حصرهای خانگی در صد سال اخیر» در نشریۀ «سلام» (ارگان رسمی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان) منتشر شد که به بررسی زندگی‌نامه و حصر شش نفر از شخصیت‌های سیاسی از قبیل میرحسین موسوی می‌پردازد. از طرف دیگر، در اردیبهشت ۱۳۹۴، کتابی با عنوان «بازگشت از نیمه راه» (نوشتۀ علی الفت‌پور) و زیر عنوان «جریان شناسی مخالفت‌ها با نظام و رهبری جمهوری اسلامی ایران: مروری بر اسناد، اسرار و ناگفته‌های جاماندگان قافله انقلاب» منتشر شد که به بررسی زندگی‌نامۀ ۳۲ نفر از شخصیت‌های سیاسی می‌پردازد. در بخش «مناظرات مکتوب کاوش» متن کامل بخشی از این دو منبع که به میرحسین موسوی اختصاص دارد آمده است. لازم به توضیح است که:

• سعی شده است، متن دقیقاً با متون اصلی یکسان باشد (حتی اشکالات نگارشی احتمالی آن‌ها).
  • از تصاویر، توضیحات تصاویر و توضیحات حاشیۀ صفحات صرف‌نظر شده است. به علاقه‌مندان توصیه می‌شود که جهت مشاهدۀ آن‌ها به منابع اصلی مراجعه نمایند.
  • ترتیب قرار دادن آن‌ها در این متن، بر اساس قرعه تعیین شده است.
  • با توجه به اینکه نظرات مختلفی در بخش «مناظرات مکتوب کاوش» مطرح می‌شوند، بیان یک مطلب در این بخش، به معنی تأیید همۀ محتوای آن توسط کاوش نیست.
  • خواهشمند است نظرات و پیشنهادهای خود را با kavosh.group5@chmail.ir یا مدیر کانال تلگرامی کاوش (@IUTKavosh) در میان گذارید.

برای مراجعه به بخش «مناظرات مکتوب کاوش» و دریافت فایل پی دی اف آن، اینجا را کلیک کنید.