نشست «آمریکا، از نگاه یک اندیشمند آمریکایی» برگزار شد

بسمه تعالی

دانشگاه صنعتی اصفهان دیروز میزبان آقای پروفسور مایکل جونز، استاد سابق کالج سنت ماری آمریکا بود. در نشستی که با حضور دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد. پروفسور جونز محور اصلی صحبت خود را بر موضوع هالیوود قرار داده و به بیان تأثیرات شدید آن بر فرهنگ سازی جهانی پرداخته و روند شهوت گرایی را یکی از اصلی ترین اقدامات این سیاست عنوان کردند. وی همچنین به تلاش های صورت گرفته در آمریکا، برای کنترل این روند و سرانجامِ همراه با شکست این تلاش ها اشاره نموده، یهودیت را عامل اصلی این فرهنگ سازی دانستند.

دیدگاه ایشان در مورد مواجهۀ جمهوری اسلامی با این مسائل، چنین بود که ویژگی موجود در ایران، وجود یک رهبر مذهبی است که اجازۀ فراگیر شدن این فرهنگ ها را نمی دهد.

در ادامۀ این جلسه، دکتر جونز با اشاره به این که برداشته شدن تحریم های اقتصادی، می تواند منجر به افزایش تأثیرپذیری فرهنگی ایران از فرهنگ هالیوودی و امثال آن شود، تأثیر پذیری کشور هند را به عنوان یک نمونه ی واضح در دنیا مثال زده و تغییرات فرهنگی این کشور در چند دهۀ اخیر را مورد بررسی قرار دادند. همچنین ایشان از نرخ فعلی رشد جمعیت در ایران انتقاد کردند.

در پایان جلسه نیز به پاسخ به پرسش های حاضرین در جلسه پرداختند.

پس از اتمام این نشست، با در نظر گرفتن شنیده های پروفسور جونز از اصفهان و تمایل ایشان برای انجام عبادت روز یکشنبه، یک برنامۀ اصفهان گردی تدارک دیده شد که شامل رفتن به کلیسا، بازدید از هتل عباسی، میدان و مسجد امام بود. پس از برنامۀ اصفهان گردی نیز به سمت تهران راهی شدند.

در پایان، گروه کاوش از همۀ مخاطبین محترم به دلیل تأخیر در برگزاری جلسه و نقایص احتمالی دیگر، صمیمانه عذرخواهی می نماید و امیدوار است در آینده، با افزایش تجربۀ گروه در تدارک چنین جلساتی، این نقایص نیز به حداقل ممکن برسد. همچنین از مشارکت همۀ حاضرین در جلسه و به ویژه از جناب آقای دکتر دادخواه که در امر ترجمه، کمک شایانی نمودند تشکر و قدردانی می نماییم.

در زیر، لینک خبر این نشست در «پایگاه خبری دانشگاه صنعتی اصفهان» آمده است که مطالعۀ آن، برای اطلاع بیشتر از محتوای جلسه توصیه می شود.

خبر جلسه در «پایگاه خبری دانشگاه صنعتی اصفهان»

فیلم این نشست که شامل یک بخش سخنرانی و یک بخش پرسش و پاسخ است بر روی سایت بانک جامع نرم افزار (software.iut.ac.ir) قرار گرفته است. برای انتقال به صفحۀ دانلود اینجا را کلیک نمایید. (توجه: در صورتی که به net متصل نباشید، از اشتراک اینترنت شما کاسته نخواهد شد.)