با «فستیوال بازار دارایی فکری» آشنا شوید...

معرفی فستیوال بازار دارایی فکری:

فاصله میان فناوران و سرمایه‌گذاران همیشه یکی از مشکلات کشور در امر نوآوری بوده است. عدم اطلاع سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان از طرح‌ها و نوآوری‌های صنعت موجب کاهش نرخ نوآوری در صنایع مختلف شده است. از طرف دیگر این مهم موجب شده است که تولیدکنندگان داخلی برای حل مسائل و نیازهای فناورانه خود صرفاً به واحدهای تحقیق و توسعه داخل سازمان خود متکی باشند و یا جهت تأمین این نیازها به خارج از مرزهای کشور رجوع کنند.
از سوی دیگر بسیاری از طرح ها و نوآوری های جامعه متخصص و فناور داخلی به دلیل عدم وجود ساختارهای مناسب اطلاعاتی و ارتباطی، امکان معرفی موثر طرح ها و پتنت های خود را به متقاضیان نداشته و از این رو در مسیر تجاری سازی با موانع بزرگی مواجه بوده اند.
در همین راستا و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری فن بازار ملی ایران و شرکت فرابورس ایران، فستیوال‌های تخصصی طرح‌ها و نوآوری‌ها در حوزه‌های صنعتی مختلف با حضور سرمایه‌گذاران، تولیدکنندگان و صاحبان طرح ها برگزار می شود. هدف از برگزاری این فستیوال، معرفی طرح‌ها و نوآوری‌های حال حاضر کشور به سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان و ایجاد نشست های تبادل فناوری به منظور مشارکت و سرمایه گذاری روی طرح ها از طریق بازار دارایی فکری می باشد.
بازار دارایی فکری فرابورس ایران، ساختاری قانونی و مطمئن برای عرضه و فروش دارایی‌های فکری در کشور ماست. در این بازار، تبادل گواهینامه‌های ثبت اختراع، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... انجام می‌شود. در این بازار، دارایی‌های فکری بعد از طی فرایندی مشتمل بر ارزیابی فنی، تهیه طرح تجاری، ارزش‌گذاری یا قیمت‌گذاری، بازاریابی و با تأیید کمیته عرضه بازار، آگهی شده و مورد مطالعه قرار می‌گیرد.

اهداف فستیوال:

برخي از اهداف برگزاری فستیوال های بازار دارایی فکری عبارتند از:

• ترويج فرهنگ تبادل فناوري و استفاده از دانش روز با استفاده از ايجاد فضاي مذاكره و تعامل بين فعالان حوزه فناوري و تولیدکنندگان
  • تعامل بيشتر مراكز صنعتي با فناوران و نوآوران، مراكز تحقيقاتي كشور و شرکت های دانش بنیان با هدف افزايش به‌كارگيري توان داخلي كشور در تامين نياز های فناورانه و نوآورانه صنعت
  • معرفي آخرين يافته‌هاي فناوري ها و نوآوری ها در زمينه تخصصي فستیوال
  • ايجاد امكان مذاكره رو‌در‌رو براي متقاضيان و عرضه‌كنندگان فناوري
  • شناسايي نيازمندي‌هاي تكنولوژيك تولیدکنندگان و سرمایه گذاران در حوزه‌هاي گوناگون به منظور اهتمام در مرتفع نمودن آنها از طریق شبکه های فناوری داخلی و خارجی
  • عقد قرارداد های خرید، فروش و تبادل دارایی های فکری بین عرضه کنندگان و متقاضیان فناوری

منبع: techfestival.ir

------------------------------------------------------------------------

معرفی فستیوال بازار دارایی فکری در بخش «تجاری سازی دستاوردهای پروژه» در صفحهٔ «پروژهٔ کاربردی» در وبگاه کاوش:

------------------------------------------------------------------------