با آی چلنج (چالش های فناوری و نوآوری ایران) آشنا شوید...

آی‌چلنج (iChallenge) یک کارگزار فناوری و نوآوری است که می‌کوشد چالش‌های فناورانه بنگاه‌های صنعتی کشور را شناسایی و آن‌ها را با جوایز ارزنده به فراخوان بگذارد. همه دانشجویان، اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها، پژوهشگران مستقل، شرکت‌های کوچک و متوسط خلاق و نوآور (اعم از دانش‌بنیان و غیر آن) از داخل یا خارج کشور می‌توانند با ثبت راه‌حل‌های خود در آی چلنج، در چالش‌های فناوری و نوآوری شرکت کنند و در صورت جلب نظر داوران، از جوایز آن بهره‌مند شوند. به زبان تخصصی مدیریت فناوری، آی چلنج یک پلتفرم نوآوری باز است که تلاش می‌کند از طریق برگزاری چالش‌های فناوری و نوآوری به سفارش متقاضیان (همچون ستادهای توسعه فناوری یا شرکت‌های صنعتی خصوصی یا دولتی)، ظرفیت‌های پژوهشی و فناورانه کشور را در جهت غلبه بر مشکلات فناورانه بسیج نماید و از این طریق، «پیوند عرضه و تقاضا» را در حوزه فناوری برقرار سازد. آی چلنج ماموریت خود را کمک به توسعه فناوری و نوآوری در کشور از طریق ترویج و توسعه نوآوری باز می‌داند. چشم‌‌انداز آی چلنج در افق 1400، تبدیل‌شدن به برترین فن‌بازار کشور و مورد وثوق کلیه فعالان توسعه فناوری و نوآوری کشور است. آی چلنج از حمایت‌های بی‌دریغ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری (معاونت سیاستگذاری و نظارت راهبردی) و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو بهره‌مند است و شکل‌گیری خود را مدیون کمک‌ها و راهنمایی‌های ارزنده این دو نهاد می‌داند. آی‌چلنج همچنین با حمایت‌های ارزنده بنیاد ملی نخبگان، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان (ستفا، وابسته به جهاد دانشگاهی) و جمعی از پارک‌ها و مراکز رشد کشور، فراخوان چالش‌های فناوری را به اطلاع کلیه دانشجویان، فناوران و مخترعان و همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان در سراسر کشور می‌رساند.

منبع: http://ichallenge.ir

برای دریافت جزئیات بیشتر می توانید به وبگاه آی چلنج به نشانی فوق مراجعه نمایید.

مطلب فوق در بخش های مختلفی از صفحات «پروژهٔ کاربردی»، «مسابقات و جشنواره ها» و «کارآفرینی دانش بنیان» در صفحهٔ «مهارت های شغلی و کسب درآمد» معرفی شده است.

---------------------------------------------------------

به کانال کاوش در سروش بپیوندید: sapp.ir/iutKavosh