با مرکز «فن بازار ملی ایران» آشنا شوید...

فن بازار چیست؟

فن‌بازار به معنای بازار فناوری، محلی برای مبادلات فناوری است. در واقع فن‌بازار یك بنگاه معاملات فناوری است كه با ایفای نقش واسطه اطلاعاتی و حقوقی، وظیفه نزدیك كردن طرف‌های «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته را بر عهده دارد.

شناسایی و ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری، جلب سرمایه‌گذاران، تسهیل روند تجاری‌سازی دانش‌فنی و سایر فعالیت‌های حرفه‌ای كه منجر به «توسعه بازار فناوری» می‌شود از جمله نقش‌های اساسی فن‌بازارها است. در دنیا فن‌بازارها به سه دسته فن‌بازارهای اطلاعات فناوری، فن‌بازارهای انتقال فناوری و فن‌بازارهای تركیبی تقسیم‌بندی می‌شوند.

برخی خدمات و مزیت ها:

• دسترسی به مرجع اطلاعات فناوری كشور در بستر اینترنت www.techmart.ir
  • بازاریابی محصولات و فناوری‌های شركت‌های دانش‌بنیان / فناور
  • شناسایی و تامین فناوری‌ها/ محصولات مورد نیاز صنایع و شركت‌های بزرگ دولتی و غیر دولتی
  • ارزیابی و ارزشگذاری فناوری
  • جلب سرمایه‌گذاری برای طرح‌های فناوری (با توجیه اقتصادی)
  • انتقال فناوری بین‌المللی و داخلی
  • انجام مبادلات مصادیق مالكیت فكری ( گواهی ثبت اختراع، طرح‌های صنعتی، علایم تجاری) با استفاده از سازوكار بازار دارایی فكری كشور
  • ارائه تسهیلات مالی در زمینه توسعه بازار محصولات و رونق فضای كسب وكار دانش‌بنیان در كشور
  • برگزاری نشست‌های تخصصی انتقال فناوری بین‌المللی/ تورهای تخصصی فناوری
  • برگزاری فستیوال‌های اختراعات در حوزه‌های تخصصی/ رویدادهای بهره‌برداری از فناوری های داخلی

منبع: techmart.ir