برگزاری جلسۀ با حضور رابرت نیمن

بسمه تعالی

مرکز معارف اسلامی و ادبیات دانشگاه صنعتی اصفهان، سه شنبه 22 اردیبهشت 1394 میزبان رابرت نیمن (روزنامه نگار آمریکایی) بود. محور گفت و گو در این نشست که در چهارچوب طرح کاوش انجام می شد، بررسی تحولات بین المللی، با تمرکز بر اوضاع یمن، روابط ایران و آمریکا و مذاکرات هسته ای بود.

لازم به ذکر است در این سفر، جاناتان مؤدب (روزنامه نگار فرانسوی) نیز به همراه رابرت نیمن به اصفهان آمده بود.

صبح چهارشنبه نیز برای میهمانان، یک برنامۀ اصفهان گردی تدارک دیده شد که شامل بازدید از میدان امام، یک مرکز یهودیان اصفهان و هتل عباسی بود که با استقبال آن ها مواجه شد.

فیلم این نشست که شامل چهار قسمت است بر روی سایت بانک جامع نرم افزار (software.iut.ac.ir) قرار گرفته است. برای انتقال به صفحۀ دانلود اینجا را کلیک نمایید. (توجه: در صورتی که به net متصل نباشید، از اشتراک اینترنت شما کاسته نخواهد شد.)

در پایان، از مشارکت همۀ مخاطبین محترم در این جلسه سپاسگزاریم و به دلیل مشکلات احتمالی، پوزش می طلبیم.

نظر میهمانان کاوش پیرامون سفر به اصفهان (PDF)