فرهنگ شغلی و کسب درآمد

رعایت جوانب ایمنی در محیط کاری
رعایت انصاف در قیمت‌گذاری کالاها و خدمات
حفاظت از محیط‌زیست
تلاش برای استفادۀ بهینه از منابع مادی و معنوی کشور؛ ازجمله، وقت جامعه، آب و انرژی
تلاش در جهت عرضۀ تولیدات و خدمات باکیفیت تا نظر مردم به سمت کالاها و خدمات داخلی جلب شود
تا حد امکان، استفاده از مواد اولیه و تجهیزات داخلی تا زمینۀ اشتغال بیشتری در کشور فراهم گردد * تجلیل از دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان دانشگاه برترخریداربیشترین محصولات ایرانی (اردیبهشت ۹۵)
در موارد برخورد به مشکلات فناورانه، تعریف پروژه در دانشگاه‌های کشور، پیش از واردات یا دعوت از مشاوران خارجی * امضای تفاهم نامۀ همکاری پژوهشی میان دانشگاه صنعتی اصفهان و وزارت نفت (دی ۹۴)

* امضای تفاهمنامۀ همکاری میان دانشگاه صنعتی اصفهان وشرکت شهرک های صنعتی استان (آبان ۹۳)

* بومی سازی دانش ساخت ارگانوتریس های تنش زدا و تحریک کنندۀ رشد گیاهان برای نخستین بار در کشور+ مستند تلوزیونی (بهمن ۹۱)

* با سامانهٔ عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) آشنا شوید...

حرکت در چارچوب قوانین کشور؛ در موارد برخورد به قوانین دارای ضعف، تلاش برای اصلاح آن‌ها به‌جای قانون‌شکنی

* بخش «سامانه قوانین» در وبگاه «مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی»

* وبگاه «مقررات دانشگاه صنعتی اصفهان»

در صورت انتخاب نمودن اسلام به‌عنوان آیین برتر زندگی، رعایت احکام و دستورات اسلامی در محیط کاری و برنامه‌ریزی‌ها

* کتاب «رسالۀ دانشجویی» (موجود در دانشگاه صنعتی اصفهان)

* بخش «احکام و فلسفه احکام» در وبگاه «پرسمان دانشجویی» (وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها)

* کتاب «احکام خمس»؛ نوشتۀ مجتبی حسینی (موجود در دانشگاه صنعتی اصفهان)

* کتاب «فقه برای غرب نشینان» در وبگاه دفتر آیت ا... سیستانی

رعایت شایسته‌سالاری در گزینش افراد؛ گزینش اقوام و آشنایان، علاوه بر اینکه می‌تواند باعث کاهش کیفیت کار شود، می‌تواند منجر به کاهش انگیزۀ نخبگان جامعه برای تلاش و پویایی بیشتر نیز بشود
عدم استفادۀ غیر کاری از امکانات و ساعات کاری
نترسیدن از شکست * لذت، عشق و کارآفرینی از زبان بابک بختیاری (برندساز اعجوبه) (مشاهده در کانال «کاوش اجرایی» در آپارات)

Article | by Dr. Radut