همفکری با کاوش در زمینۀ محور «اقتصاد ایران»

یکی از محورهای طرح کرسی آزاداندیشی «کاوش»، محور «اقتصاد ایران» است که شامل موضوعات «تحلیل جایگاه اقتصادی ایران»، «شناسایی نقاط قوت و ضعف» و «ارائۀ راهکار» است.

با توجه به اینکه کاوش، در تابستان، در حال برنامه‌ریزی برای سال آیندۀ تحصیلی است، خواهشمند است نظرات خود را پیرامون موارد زیر به kavosh.group2@chmail.ir یا برای مدیر کانال تلگرامی کاوش (@IUTKavoshModir) ارسال نمایید؛

در زمینۀ محور «اقتصاد ایران»...

• پیشنهاد می‌کنید که چه منابعی از طرف کاوش معرفی شوند؟ (سند، خبر، کتاب، مقاله، مستند و ...)
  • پیشنهاد می‌کنید که از کدام‌یک از کارشناسان برای نشست تالاری دعوت شود؟
  • با کدام‌یک از کارشناسان، برای «دریافت مقاله» یا «مشورت پیرامون منابع» گفت‌وگو شود؟
  • با هدف بهبود شرایط اقتصادی، چه ایده‌هایی از طرف کاوش دنبال شوند؟ (مهارت‌های «شغلی و کسب درآمد»، ایجاد سامانۀ کسب درآمد دانشجویی در دانشگاه صنعتی اصفهان و ...)

با تشکر و احترام

واحد روابط عمومی کاوش