پیشنهاد کاوش برای ایجاد «سامانۀ کسب درآمد دانشجویی» در دانشگاه صنعتی اصفهان

تجربۀ طرح کرسی آزاداندیشی کاوش نشان می‌دهد که مطالعات و پژوهش‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ... می‌تواند به ایده‌هایی اجرایی منجر شود که با پیگیری و اجرای این ایده‌ها می‌توان وضعیت فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ... را بهبود داد. اخیراً پیشنهادی از طرف کاوش در خصوص ایجاد «سامانۀ کسب درآمد دانشجویی» در دانشگاه صنعتی اصفهان، مطرح شده است. شایان‌ذکر است که:

• این پیشنهاد، بر اساس محتوای صفحۀ مهارت‌های «شغلی و کسب درآمد در وبگاه کاوش» تدوین شده است.
  • با توجه به اینکه این پیشنهاد، دارای جزئیات بسیار زیادی است، در نوشتار دیگری نیز به جزئیات آن پرداخته شده است.

توجه:

• این فایل، ویرایش ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ است و هنوز نهایی نیست.
  • با هدف تقویت توان فکری کاوش، خواهشمند است نظرات و پیشنهادهای خود را (مثلاً پیرامون میزان ضرورت این طرح یا میزان استقبال بخش‌های مختلف دانشگاه از آن)، با kavosh.group6@chmail.ir یا با مدیر کانال تلگرامی کاوش (@iutKavoshModir) در میان گذارید.
  • با هدف تقویت توان اجرایی کاوش، خواهشمند است در صورت تمایل به همکاری با کاوش در این زمینه (مثلاً گفت‌وگو با بخش‌های مختلف دانشگاه یا مشارکت در نظرخواهی از جمعی از استادان)، از طریق راه‌های ارتباطی فوق با کاوش مکاتبه نمایید.

برای مشاهدۀ کلیات این پیشنهاد، اینجا را کلیک کنید.