کار کردن در دوران دانشجویی

ابعاد مختلف برخی از موارد مفید
توضیح:

به دانشجویان پیشنهاد می‌شود که در دوران دانشجویی، در مورد اینکه بعد از دانش‌آموختگی تمایل دارند در کجا مشغول به کار شوند بررسی کنند و سپس، سعی کنند در وقت‌های آزاد خود، به‌ویژه در تابستان‌ها، به‌صورت داوطلبانه و حتی بدون حقوق در آن شرکت، کارخانه، پژوهشکده یا ... کار کنند و مسئولیت‌هایی را که توانایی آن را دارند به عهده بگیرند.

بدین ترتیب می‌توان سابقۀ کاری به دست آورد و تجربه کسب کرد. همچنین، کارفرما می‌تواند با توانمندی‌های دانشجویان آشنا شود و بعید نیست که از آن‌ها برای همکاری دعوت کند.

برای یافتن مراکز موردنظر می‌توان از این روش‌ها کمک گرفت: (۱) بازدید از نمایشگاه‌های مرتبط، (۲) شرکت در بازدیدهای صنعتی‌ای که در دانشگاه برنامه‌ریزی می‌شود و (۳) جست‌وجو در اینترنت.

نمایشگاه ها:

برای پیدا کردن مراکز مورد علاقه تان می توانید از نمایشگاه ها بازدید کنید و با مسئولان آن مراکز صحبت نمایید؛

* وبگاه «شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی جمهوری اسلامی ایران»

* وبگاه «شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان»

وبگاه‌ها:

برای یافتن مراکزی که آمادگی ایجاد این همکاری را دارند می توانید در اینترنت جست و جو کنید؛

* سامانهٔ صدف:

- آشنایی با سامانهٔ صدف