گزارش نشست «جریان‌های تکفیری؛ از نگاه یک اندیشمند اهل تسنن»

با توجه به اینکه کارشناسان مختلفی از طرف «کرسی اندیشه‌ها و شناخت‌ها» (کاوش( دعوت می‌شوند و نظرات مختلفی از طرف کاوش منتشر می‌شود، دعوت از یک کارشناس یا انتشار یک نظر به معنی تأیید آن توسط کاوش نیست. از مخاطبین خواسته می‌شود که نظرات را نقد و تحلیل نموده و فوراً تحت تأثیر قرار نگیرند.

۱- عناوین اصلی سخنرانی:

• برای جهاد، سلاح، آموزش و پول لازم است. از تکفیری‌ها می‌پرسیم چه کسی این‌ها را در اختیار شما قرار داده است؟
  • امام خمینی، شیطان بزرگ را نشان دادند. وقتی‌که سلاح و پول از شیطان بزرگ می‌گیرند، این جهاد نیست.
  • اگر در این جنگ کشته شوند، بر جنازۀ آن‌ها نماز نمی‌خوانیم.
  • در میان تکفیری‌ها، بعضی خالصانه می‌جنگند.
  • در پاسخ به تکفیری‌ها از دو راه می‌توان وارد شد؛ اول، روش استدلال که در آن باید قرآن، مقدم بر حدیث باشد (که در غیر این صورت به تفکر تکفیری می‌رسیم) و دوم، با توجه به اینکه تکفیری‌ها اعلام می‌کنند که می‌خواهند حکومت خدا را برقرار کنند، برای اینکه بتوان این حکومت را واقعاً ایجاد نمود باید دوستی شیعه و سنی را تحکیم نمود و جلوی شیطان بزرگ مقاومت کرد.
  • نظام پول کاغذی، یک نظام قابل‌کنترل برای قدرت‌های بزرگ است.
  • اگر بخواهیم واکنش مؤثری در برابر تکفیری‌ها داشته باشیم باید به نظام پول طلا و نقره بازگردیم.
  • شیعیان و سنی‌ها، هر دو به ظهور حضرت مهدی اعتقاددارند. امام مهدی هرگز زیر بار عضویت در سازمان ملل، شورای امنیت و صندوق بین‌المللی پول نخواهد رفت.
  • چه کسی سازمان ملل یا صندوق بین‌المللی پول را برای ما آورد؟ در پاسخ باید گفت آمریکا.
  • اگر قصد داریم که تکفیری‌ها را شکست دهیم، ایران باید از سازمان ملل و صندوق بین‌المللی پول خارج شود و نظام پول واقعی (طلا و نقره) را ایجاد کند.
  • اگر ایران از نظام جعلی پول کاغذی خارج شود، تمام دنیای سنی ایران را تشویق خواهد نمود.
  • اگر بخواهیم پاسخ درستی به جریان‌های تکفیری بدهیم، اسلام را باید به‌درستی اجرا کنیم.

پس از سخنرانی نیز حضار نشست به پرسیدن سؤال و بعضاً نقد نظرات میهمان پرداختند.

۲- گزارش تصویری:

۳- نحوۀ دریافت فیلم نشست:

فیلم این نشست که شامل یک قسمتِ سخنرانی و یک قسمتِ پرسش و پاسخ است بر روی سایت بانک جامع نرم‌افزار (software.iut.ac.ir) قرار گرفته است. برای انتقال به صفحۀ دانلود اینجا را کلیک نمایید.

توجه:

• درصورتی‌که به net متصل نباشید، از اشتراک اینترنت شما کاسته نخواهد شد.
  • چنانچه پس از کلیک بر روی «Download»، دانلود فایل آغاز نشد می‌توانید بر روی «Download» راست کلیک و سپس «Save Link As» را انتخاب نمایید.

۴- نحوۀ دریافت کلیپ گزیدۀ نشست:

ان‌شاء‌الله در آینده، بر روی کانال کاوش در آپارات به نشانی «aparat.com/iutkavosh» قرار خواهد گرفت.

۵- بازتاب رسانه‌ای:

خبر نشست در «پایگاه خبری دانشگاه صنعتی اصفهان»

۶- نظر شیخ عمران حسین پیرامون نشست کاوش:

پی‌دی‌اف